T-2 odslej z nacionalnim mobilnim gostovanjem pri A1

V hitro spreminjajočem se svetu telekomunikacij je zagotavljanje kakovostnih mobilnih storitev zelo pomembno za zadovoljstvo uporabnikov. Pri T-2 smo zato naredili korak naprej. Veseli smo, da bomo lahko v sodelovanju z A1 našim naročnikom ponudili dostop do najsodobnejših tehnologij in s tem izboljšali uporabniško izkušnjo.

Številne prednosti v kakovosti mobilnih storitev

Družba T-2 bo odslej storitve nacionalnega mobilnega gostovanja izvajala v sodelovanju z družbo A1, kar predstavlja številne prednosti za T-2 naročnike. Dostopali bodo do najsodobnejših mobilnih tehnologij 5G v največjem brezžičnem omrežju 5. generacije v Sloveniji. To bo omogočilo najhitrejšo izkušnjo mobilnega interneta s hitrostmi prenosa podatkov do 1000/100 Mbit/s ter govorne storitve preko podatkovnih zvez VoLTE, ki omogočajo klice preko omrežja 4G/LTE.

Podpis petletne pogodbe za nacionalno mobilno gostovanje z družbo A1.

Mag. Robert Erzin, predsednik poslovodstva družbe T-2:

»Nov dogovor z družbo A1 o nacionalnem mobilnem gostovanju predstavlja pomemben premik v zagotavljanju izboljšanih mobilnih storitev družbe T-2. Z njimi bomo na trgu močnejši in konkurenčnejši, saj želimo našim naročnikom čim prej zagotoviti izboljšane storitve in vsebinsko bogatejše mobilne pakete. Mobilna telefonija je pomemben segment našega poslovanja, s katero bomo uresničevali tudi nadaljnjo rast mobilnih naročnikov, hkrati pa zadovoljevali potrebe uporabnikov T-2 paketov, ki so pri nas deležni dodatnih ugodnosti na naročene storitve interneta, televizije in telefonije. Tehnološki razvoj že sam po sebi narekuje konvergenco med storitvami, zato se v partnerstvu z družbo A1 nadejamo dolgoročnega in uspešnega sodelovanja.

Izboljšana ponudba T-2 mobilnih paketov

Poleg visoke kakovosti storitev mobilne telefonije bomo ponudili izboljšano ponudbo T-2 mobilnih paketov, ki bodo s hitrejšim in sočasnim prenosom podatkov ter glasovnih klicev ponujali več. Da bo prehod na omrežje novega ponudnika A1 potekal nemoteno, vas prosimo, da ročno spremenite nastavitve na svojih Android in iPhone mobilnih napravah. 

Preverite osnovne korake za nastavitev nacionalnega gostovanja v omrežju A1 na Android in iPhone mobilnih napravah.

Prehod na novo omrežje A1 bo T-2 naročnikom prinesel boljšo uporabniško izkušnjo z boljšim delovanjem omrežja in hitrejšim podatkovnim prenosom.

Prihodnost T-2 mobilnih storitev

S sodelovanjem z A1 želimo nadaljevati pot k nenehnemu izboljševanju na področju T-2 mobilnih storitev. Verjamemo, da bodo ti koraki prinesli številne pozitivne prednosti našim T-2 naročnikom in tako prispevali k bolj povezanemu telekomunikacijskemu okolju. Še naprej se bomo trudili in vam zagotavljali boljšo prihodnost T-2 mobilnih storitev.

Dobro je vedeti

Kako bodo spremembo občutili uporabniki mobilnih storitev T-2?

Uporabniki mobilnih storitev T-2 bodo imeli tam, kjer T-2 nima lastnega mobilnega signala, na voljo bistveno boljšo uporabniško izkušnjo. Na voljo jim bodo najsodobnejše mobilne tehnologije 5G v največjem brezžičnem omrežju 5. generacije v Sloveniji, najhitrejša izkušnja mobilnega interneta s hitrostmi prenosa podatkov do 1000/100 Mbit/s ter govorne storitve prek podatkovnih zvez VoLTE (Voice over LTE), torej klicanje prek omrežja 4G/LTE.

Ali potrebujejo uporabniki T-2 spremeniti nastavitve v svojih telefonih?

Da, uporabniki T-2 morajo spremeniti nastavitve v svojih telefonih, da bodo lahko gostovali v omrežju A1. Preverite osnovne korake za nastavitev nacionalnega gostovanja v omrežju A1 na Android in iPhone mobilnih napravah.

Ali morajo uporabniki T-2 zamenjati svoje SIM kartice?

Ne.

Kako bodo delovale storitve v tujini?

V tujini bodo storitve delovale nemoteno, kot doslej.

Katere prednosti prinaša prehod na omrežje A1 za naročnike T-2?

Prehod na omrežje A1 prinaša številne prednosti za naročnike T-2. Med njimi so višja kakovost mobilnih storitev, hitrejši in bolj zmogljiv prenos podatkov, boljše delovanje omrežja ter izboljšana uporabniška izkušnja. Naročniki bodo imeli dostop do najsodobnejše mobilne tehnologije 5G in govorne storitve prek omrežja 4G/LTE (VoLTE). Prav tako bo boljša ponudba T-2 mobilnih paketov, vključevala bo hitrejši prenos podatkov in glasovnih klicev hkrati, z uporabo najnaprednejše mobilne tehnologije 5G. Hitrosti bodo dosegale do 1000/100 Mbit/s, z 81-odstotno pokritostjo slovenskega trga, kar bo omogočalo najhitrejšo izkušnjo mobilnega interneta.

Zakaj se je T-2 odločil za spremembo ponudnika nacionalnega mobilnega gostovanja?

T-2 se je odločil za spremembo zaradi omejevanja razvoja s strani trenutnega ponudnika Telekoma Slovenije, ki je zaostroval pogoje sodelovanja in selektivno zviševal veleprodajne cene. Na ta način lahko T-2 svojim naročnikom ponudi tehnologije, ki si jih želijo, npr. dostop do 5G omrežja. 

Kdaj bo prehod na omrežje A1 realiziran?

Prehod na omrežje A1 bo realiziran v prihodnjih dveh mesecih in bo za naročnike T-2 mobilne telefonije nemoten.

 

Ali bo prehod na A1 vplival na poslovanje T-2, glede na to, da se ponovno govori o stečaju?

Prehod na A1 kaže na prizadevanja družbe za izboljšanje kakovosti storitev, ohranitev konkurenčnosti na trgu in uspešno poslovanje še naprej.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?