T-2 nagradna igra: Osvojite nov telefon

Si tudi vi želite nov telefon, ki bi vam olajšal vsakdan? Zdaj imate odlično priložnost, da osvojite čisto nov pametni telefon in si popestrite jesenske dni. Za vas smo pripravili odlično nagradno igro, ki vas bo popeljala v svet vrhunske tehnologije.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite pametni telefon.

Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri, ki bo potekala od 15.10 do vključno 20.10 na našem T-2 Facebook profilu. Izžrebali bomo dva nagrajenca, ki bosta dobila pametni telefon Samsung Galaxy A35 5G 128 GB + Galaxy FIT3 ali Samsung Galaxy S24+, 256 GB.  

Ne zamudite priložnosti. Pridružite se nagradni igri, sodelujte in si zagotovite možnost, da postanete lastnik novega pametnega telefona. 

Želimo vam veliko sreče!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?