Olimpijske igre Pariz 2024 na RTV Slovenija

Poletne Olimpijske igre Pariz 2024 so pred vrati in obljubljajo največji športni dogodek leta, ki bo ponovno združil najboljše športnike iz celega sveta. Med 26. julijem in 11. avgustom se bo Pariz prelevil v središče športnega dogajanja. RTV Slovenija bo v tem obdobju omogočila spremljanje vseh napetih trenutkov v živo preko različnih programov.

Kje in kaj lahko spremljate?

35 prizorišč, 19 tekmovalnih dni, 32 športnih disciplin in kar 10.500 športnikov. Vse to boste lahko spremljali na RTV Slovenija. Videli boste vse slovenske nastope, od jutra do večera pa boste na sporedu našli prenose tekem, reportaže, intervjuje in analize.

Športni program na TV SLO 2

RTV Slovenija bo največjo športno prireditev predstavila gledalcem preko TV SLO 2. Športni program bo predvajal več kot 200 ur olimpijskega programa. Popoldanski del bo obogaten s studijskim programom, ki ga bosta vodila Tomaž Hudomalj in Sara Benkovič. Program se bo zaključil okoli 23.30 z oddajo "Lahko noč, Pariz", ki bo povzela vse slovenske nastope dneva.
 

Prenosi bodo potekali med 7.30 in 9.00 dopoldan.

Olimpijski dnevnik in Voila: Prikaz dnevnih vrhuncev

Na TV SLO 1 bo ob 19.45 na sporedu Olimpijski dnevnik, kjer bo Anže Bašelj pregledal najzanimivejše tekmovalne dogodke in dnevne zgodbe iz zakulisja. Posebno dodano vrednost bo programu prinesla rubrika "Voila, razglednice iz Francije", ki jo pripravlja Maja Hrvatin. Rubrika bo predstavila zanimivosti in posebnosti Pariza ter Francije. Uvodni prenos bo zgodovinski, saj bo 25. julija na sporedu prva rokometna tekma ženskega reprezentance na olimpijskih igrah.

Val 202: Radijski spremljevalec Olimpijskih iger Pariz 2024

Olimpijske igre Pariz 2024 bodo največji radijski projekt Vala 202 v tujini doslej. Program bo v celoti posvečen največjemu športnemu dogodku, poslušalci pa bodo lahko spremljali vse nastope slovenskih športnikov v živo. Radijski studio bo postavljen v parku La Villette, sredi olimpijskega navijaškega dogajanja.

Poslušalci bodo vsak dan slišali intervjuje z gosti in obiskovalci Slovenske hiše ter reportaže iz Pariza. Ključne zgodbe prejšnjega dne bodo na voljo v jutranjem programu, spremljanje dogodkov pa bo dostopno tudi preko profilov Vala 202 na družabnih omrežjih.

Multimedijski center RTV Slovenija

Multimedijski center RTV Slovenija bo olimpijske igre spremljal preko posebnega spletnega podportala https://www.rtvslo.si/sport/oi-2024. Tam bodo združene vse spletne, video in avdio vsebine, vključno z neposrednimi prenosi iz TV SLO 2.

Spletni arhiv RTV 365 bo omogočal dostop do najzanimivejših trenutkov Olimpijskih iger. Ekipa novinarjev bo poskrbela za sveže novice 24 ur na dan, med njimi bo tudi novinar Toni Gruden, ki bo poročal iz zakulisja. Na voljo bo tudi podkast SOS-odmev in športni SOS za odgovore na vprašanja uporabnikov glede statistike.

Skupaj z RTV SLO v Pariz

RTV Slovenija bo poskrbela, da boste lahko vsak pomemben trenutek spremljali v živo, bodisi preko televizijskih prenosov, radijskih oddaj ali spletnih vsebin. Pridružite se nam pri spremljanju največjega športnega dogodka leta in doživite vrhunce športnega dogajanja iz udobja vašega doma.

Skupaj navijajmo za naše športnike!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?