Olimpijske igre Pariz 2024 na Eurosportu in Maxu

Ljubitelji športa že nestrpno pričakujejo največji športni dogodek, ki bo potekal v Parizu. Letošnje Olimpijske igre obljubljajo prav posebno izkušnjo, še posebej za uporabnike pretočne platforme Max, ki bo preko programov Eurosporta omogočila neomejen dostop do napetih športnih trenutkov. Ste pripravljeni na 3.800 ur prenosa v živo?

Neprekinjeni prenosi v živo

10.500 športnikov, 762 športnih srečanj, 329 podelitev medalj in 3.800 ur prenosa v živo v 19 dneh tekmovanja. Vse to boste lahko od 24. julija do 11. avgusta spremljali uporabniki Maxa. Poleg tega bo izboljšana platforma ponujala kar 54 sočasnih prenosov, kar pomeni, da ne boste zamudili nobenega odločilnega trenutka. Prenosi so vključeni v vse naročniške pakete, zato boste lahko vsi uporabniki uživali v največjem športnem spektaklu.

Eurosport, dom Olimpijskih iger

Eurosport, kot dom olimpijskih iger, bo s pomočjo pretočne platforme Max omogočil gledalcem, da doživijo vsak trenutek tega veličastnega dogodka. Eurosportova ekipa, sestavljena iz izkušenih olimpijcev in strokovnjakov, bo poskrbela za poglobljeno in zanimivo poročanje.

Eurosportova ekipa nagrajenih strokovnjakov se ponaša z neverjetnimi 132 olimpijskimi medaljami, vključno s 47 zlatimi.

Inovativna ponudba in prilagodljive funkcije

Max in Eurosport obljubljata inovativno izkušnjo gledanja Olimpijskih iger, z bogato ponudbo funkcij in vsebin, ki vam bodo omogočile, da ne zamudite niti sekunde dogajanja.

  • Zaznamki na časovnici omogočajo ljubiteljem športa, da se preprosto pomaknete nazaj in ujamete zamujene trenutke. Funkcija zagotavlja, da si lahko dogodke ogledate kadarkoli želite.
  • Opozorila o zlatih medaljah bodo poskrbela, da boste na tekočem z osvojenimi zlatimi odličji.
  • Orodna vrstica z vzporednimi dogodki omogoča enostavno navigacijo med različnimi športnimi dogodki. Med gledanjem lahko enostavno preklapljate med različnimi prenosi.
  • Personalizirani seznami gledanja poskrbijo, da si ustvarite čisto svoj prilagojen urnik gledanja in tako ne zamudite najpomembnejših trenutkov.
  • Lokalno zanimive zgodbe: Več kot 400 komentatorjev Eurosporta bo poskrbelo za lokalizirane analize in poročila, kar bo gledalcem omogočilo poglobljen vpogled v dosežke njihovih domačih športnikov.
  • Večjezična podpora: Max ponuja večjezične možnosti za večino dogodkov, s čimer omogoča ogled v 20 različnih jezikih.

Spremljajte OI Na Eurosportu in Maxu.

Najboljša izkušnja pretakanja

Olimpijske igre Pariz 2024 bodo predvajane v najvišji možni kakovosti. Neprekinjen prenos otvoritvene slovesnosti na reki Seni in zaključne slovesnosti na Stade de France bo na voljo s tehnologijo HDR, kar bo zagotovilo kristalno jasno sliko in izjemno gledalsko izkušnjo.

Poleg Olimpijskih iger lahko na Maxu uživate tudi v bogati ponudbi priljubljenih filmov in serij, vključno z novimi uspešnicami, kot so "Zmajeva hiša", "The Last of Us" in "Barbie". 

Doživite Olimpijske igre z Eurosportom in Maxom

Olimpijske igre Pariz 2024 obljubljajo nepozabno izkušnjo za gledalce po vsej Evropi. Z inovativnimi funkcijami, prvovrstno ekipo strokovnjakov in bogato izvirno vsebino bodo letošnje igre edinstvena priložnost za doživljanje olimpijskega duha. Ne glede na to, ali boste igre spremljali doma ali na poti, preko televizije, mobilnega telefona ali tablice, vam Eurosport in Max zagotavljata, da ne boste zamudili niti enega športnega trenutka.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?