Nov TV program, nova nagradna igra

Ste se kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi se znašli v središču skrivnostnih zločinov? T-2 televizija premierno predstavlja nov program Viasat True Crime, kjer boste dobili odgovor na vprašanje! Ob tej posebni priložnosti pa smo za vas pripravili tudi nagradno igro, kjer lahko sodelujete in osvojite zanimive nagrade.

Viasat True Crime: Resnični zločini, resnične zgodbe

Viasat True Crime prinaša v Slovenijo največjo zbirko kriminalnih serij in oddaj, posnetih po resničnih zgodbah. T-2 je trenutno edini operater, ki bo svojim naročnikom z novim programom odprl vrata v svet preiskav, kjer bodo spoznali vodilne strokovnjake, tožilce, preiskovalce in zločince.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite lepe nagrade.

Ne zamudite premiernih vsebin

Program Viasat True Crime bo vsem naročnikom T-2 v XL programski shemi in Maxi paketu T-2 pretočne televizije na voljo od 17. septembra. Če ste ljubitelji resničnih kriminalnih zgodb, si ta program enostavno morate ogledati. Ne zamudite premiernih serij, kot so: 

  • Umori na barju – razkritje enega najbolj razvpitih zločinov v Veliki Britaniji,
  • Resnični morilec Kača: Ozadje serijskega morilca – vpogled v življenje serijskega morilca Charlesa Sobhraja,
  • Soham: Lov na morilca – napeta igrana serija o resničnih primerih umorov,
  • Umor na prvi všeček - resnična zgodba o Stephenu Portu, serijskem morilcu. 

Sodelujte v nagradni igri

Ob lansiranju novega programa vas vabimo k sodelovanju v nagradni igri, ki bo potekala od 17. do 24. septembra na našem T-2 Facebook profilu. Preprosto obiščite našo stran, rešite uganko in se potegujte za eno od petih nagrad:

  • 1 x darilni e-bon Escape Enigmarium (1. nagrada)
  • 1 x darilni e-bon Založbe Beletrina (2. nagrada)
  • 1 x družabna igra Sherlock Holmes (3. nagrada)
  • 1 x bluetooth zvočnik (4. nagrada)
  • 1 x bluetooth zvočnik (5. nagrada)

Zmagovalce bomo izžrebali 25. septembra, zato ne zamudite priložnosti.  Pridružite se nam na Facebooku, sodelujte v nagradni igri, upajte na malo sreče in nagrada je lahko vaša.

Želimo vam veliko sreče!

 

*Splošne pogoje nagradne igre najdete tukaj: https://www.t-2.net/splosni-pogoji-nagradnih-iger-promocij

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?