MotoGP se vrača: Dirkači pripravljeni na VN Velike Britanije

Po poletnem premoru se najboljši dirkači prvenstva MotoGP danes vračajo na legendardno stezo v Silverstonu. Dirka za Veliko nagrado Velike Britanije bo že to nedeljo na Kanalu A.

Napet boj za vodstvo se nadaljuje

Konec tedna obljublja napet boj in številne zanimive trenutke, saj se bodo dirkači znova pomerili na enem najbolj zahtevnih prizorišč prvenstva MotoGP. V prejšnjih dirkah smo bili priča intenzivnemu boju za vodstvo med špancem Jorgejem Martinom in italijanom Francescom Bagnaio.

Na zadnji dirki za Veliko nagrado Nemčije je Bagnaia prevzel vodstvo v skupnem seštevku, kar pomeni, da bo Jorge Martin v Silverstonu skušal vrniti udarec in znova prevzel prvo mesto.

Dirka MotoGp za Veliko nagrado Velike Britanije.

Ne zamudite sobotne kvalifikacije ob 11.45 in nedeljske dirke za VN Velike Britanije ob 13.30, ki si ju boste lahko ogledali na Kanalu A na naši T-2 TV in na Tv2go. Dirke svetovnega prvenstva bodo trajale vse do 17. novembra, zadnja bitka za zmago pa bo potekala v Valenciji.

Obletnica razreda MotoGP

Tekma za VN Velike Britanije bo tokrat praznično obarvana. V počastitev 75. obletnice dirkanja v razredu MotoGP, so ekipe elitnega razreda pripravile posebne poslikave na svojih motociklih. Simbolična gesta bo zagotovo pritegnila pozornost številnih navijačev in še dodatno popestrila dirko.

Nepozabno dirkaško dogajanje 

Ne glede na to, ali ste strastni navijač MotoGP ali le ljubitelj hitrosti in adrenalina, vam Silverstone obljublja razburljiv vikend dirkanja, poln nepredvidljivih in nepozabnih trenutkov. Spremljajte napeto dirko, kjer bodo najboljši dirkači pokazali vse svoje spretnosti in pogum. Bodite del dirkaškega spektakla in skupaj z nami navijajte za svoje favorite.

Uživajte v dirkaškem spektaklu!

Zabava

UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija

Spremljajte UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu na RTV Slovenija in navijajte za našo slovensko reprezentanco, ki se bo pomerila z Danci, Srbi in Angleži.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?