MotoGP: Dirkači pripravljeni na VN Aragonije

Po razburljivi dirki v Spielbergu, ki ni bistveno spremenila razmerij moči v letošnjem prvenstvu MotoGP, se karavana zdaj seli na dirkališče v Aragonu. Čeprav so glavni favoriti za naslov svetovnega prvaka ostali enaki, je Aragon znan po svoji tehnični zahtevnosti in drugačni konfiguraciji, kar bi lahko prineslo presenečenja v boju za zmago. Dirka za Veliko nagrado Aragonije bo že to nedeljo na Kanalu A.

Napet boj za vodstvo se nadaljuje

Konec tedna obljublja napet boj in številne zanimive trenutke, saj se bodo dirkači znova pomerili na enem najbolj zahtevnih prizorišč prvenstva MotoGP. Dirka v Spielbergu je pokazala, kako izenačena je letošnja sezona. Francesco Bagnaia in Jorge Martin sta se znova dokazala kot glavna kandidata za naslov, saj sta pokazala izjemno hitrost in doslednost. 

Na drugi strani je Enea Bastianini tisti, ki je na tej progi lani slavil zmago. Čeprav njegova sezona 2024 ni tako uspešna kot prejšnja, je dokazal, da zna najti pravi ritem na tej stezi. To bi lahko premešalo karte med glavnimi kandidati za zmago in prineslo nekoliko drugačen izid dirke. Napeta dirka pa je lahko odločilna tudi za Marqueza, ki se po težki sezoni želi vrniti v ospredje.

 ne zamudite napete dirke za VN Aragonije.

Ne zamudite sobotne kvalifikacije ob 10.45 in nedeljske dirke za VN Aragonije ob 13.15, ki si ju boste lahko ogledali na Kanalu A na naši T-2 TV in na Tv2go. Dirke svetovnega prvenstva bodo trajale vse do 17. novembra, zadnja bitka za zmago pa bo potekala v Valenciji.

Ne zamudite napete dirke za VN Aragonije.

Nepozabno dirkaško dogajanje 

Ne glede na to, ali ste strastni navijač MotoGP ali le ljubitelj hitrosti in adrenalina, vam dirka za VN Aragonije obljublja razburljiv vikend dirkanja, poln nepredvidljivih in nepozabnih trenutkov. Spremljajte napeto dirko, kjer bodo najboljši dirkači pokazali vse svoje spretnosti in pogum. Bodite del dirkaškega spektakla in skupaj z nami navijajte za svoje favorite.

Uživajte v dirkaškem spektaklu!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?