150.000 razlogov za zaupanje

V leto 2022 smo v T-2 vstopili z dvema pomembnima mejnikoma, ki sta potrdila uspešnost našega dela. Presegli smo število 150.000 družin in podjetij, ki nam zaupajo,  in kar je še pomembnejše, že osmo letno zapored so rezultati raziskave o zadovoljstvu naročnikov (Episcenter, 2022) potrdili, da so med slovenskimi uporabniki telekomunikacij T-2 naročniki s svojim operaterjem najbolj zadovoljni.

Prijazen operater

Več kot 400 sodelavcev družbe T-2 dnevno vodi misel, kako svoje delo opraviti najbolje, da bodo uporabniki kar se da zadovoljni. Kako dnevno omogočati vrhunske storitve in te nadgraditi z odlično podporo. Kako biti prijazen, tudi ko so izzivi nepričakovano veliki.

Da nam uspeva, potrjuje zadovoljstvo naročnikov in zanesljivost delovanja storitev.

 

Celostne telekomunikacijske storitve

T-2 je že dolgo več kot le partner za zagotavljanje dostopa do interneta. Ponujamo celosten nabor storitev, ki jih za zahtevnejše, poslovne, uporabnike razvijamo tudi na ključ.

Odlične optične povezave, kjer je T-2 lastnik svojega optičnega omrežja, zagotavljajo vrhunske internetne hitrosti. Prav zaradi tehničnih prednosti omrežja, imajo lahko naročniki paketa Oranžni diamant najvišjo internetno hitrost vključeno v paket v Sloveniji.

Storitve televizije ponujamo edinstveno izkušnjo gledanja TV vsebin, ki ni več vezana le na televizijske sprejemnike, ampak je z aplikacijo T-2 TV, enaka in povezana ne glede na to, na kateri napravi jo spremljamo. Z uporabo na mobilnih napravah pa je z vami tudi  kjerkoli v EU.

Vedno korak naprej

T-2 ohranja položaj med vodilnimi ponudniki v razvoju storitev.  Tudi v prihodnje pomemben del našega dela namenjamo razvoju, kar upravičeno ubesedujemo s sloganom Tehnologije prihodnosti danes.

Zadnje desetletje naš razvoj utemeljujemo s poglobljenimi podatkovno-analitičnimi pristopi, vpetimi v vse ravni razvoja.

 

Odgovorno do okolja

Usmerjenost v trajnostni razvoj vpeljujemo v vse segmente poslovanje. V želji podpore krožnega gospodarstva prehajamo na modele zelene energije s poudarki na zeleno mobilnost. Veliko pozornosti namenjamo rabi energentov. Posebej pa si prizadevamo, da skrbno načrtujemo življenjski cikel naprav, ki jih posedujemo in uporabljamo. Reuporaba postaja pomemben imperativ našega delovanja.

 

 

Družbena odgovornost –

T-2 ❤ življenje

Dnevno smo vpeti v družbo, kjer živimo in delujemo. Zato ji želimo biti parter v pravem pomenu besede. Naše delovanje združujemo pod blagovno znamko T-2❤ življenje, kjer smo v zadnjih letih opremili slovenske reševalne postaje z motorji za hitro reševanje, v letu 2021 pa smo našo skrb namenili porodnišnicam.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?